Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

Het laatste nieuws

Huidadvies voor dertigers 30+

Geschreven op

De beste skincare routine. Wat je huid betreft is dertig niet het nieuwe twintig. Je dertiger jaren gaan vaak gepaard met grote veranderingen zoals een carrière switch, trouwen en kinderen, maar wist je dat je huid ook een grote verandering doormaakt? Lees meer »

De vermoeide, futloze huid

Geschreven op

Wat kunnen we er tegen doen?! We kennen het allemaal; periodes waarin we kortere nachten hebben, lange werkdagen hebben, weinig buiten zijn of weinig energie hebben. Dit is allemaal af te lezen aan onze huid; de glans is ervan af, de huid onder de ogen is vermoeid en de elasticiteit is verminderd. Lees meer »

Oogcrème TEGEN donkere kringen

Geschreven op

Een van de nieuwe paradepaardjes van de Fair Skin-lijn is de Dark Circle Eye Cream. Het werkt tegen donkere kringen onder de ogen, de textuur wordt snel opgenomen door de huid en geeft een frisse, stralende uitstraling. Met zowel direct als op de lange termijn fantastisch zichtbare resultaten. Lees meer »

Energy Caviar ampullen

Geschreven op

De Energy (Caviar) Ampullen van JANSSEN COSMETICS zijn verkrijgbaar in een box met 7 ampullen voor thuisgebruik. Voor thuis in kuurverband. De ampullen hebben een sterke anti-aging werking op de huid en zijn vooral ideaal voor de vermoeide en/of rijpe huid. Lees meer »

Natural velvet mineral foundation spf 15

Geschreven op

LOOkX Make up lanceert haar meest huidvriendelijke foundation ooit, een poeder foundation met anti-ageing effect. Het bevat verzorgende ingrediënten (o.a. vitamine E) en truffel extract om de huid te beschermen tegen rimpels en huidveroudering. Lees meer »