Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

Het laatste nieuws

Waarom 's avonds uw huid reinigen

Waarom het 's avonds verwijderen van make-up zo belangrijk is voor de huid Alle vrouwen willen een mooie teint en een gelijkmatige teint. Om dit te bereiken, moet u altijd 's avonds de tijd nemen om uw make-up te verwijderen, want het is de beste preventie tegen huidproblemen en stelt u in staat... Lees meer »

Feestelijke producten voor de Feestdagen

Er is geen leukere manier om 24 dagen af te tellen naar Kerstmis dan met de Janssen Cosmetics Adventskalender. In elk vakje zit een ampul of verzorgingsproduct voor een prachtig verzorgde huid tijdens de feestdagen! Inhoud adventskalender: Lees meer »

Ja ik wil!

Bruiloftspreparaten - ook uw huid heeft enige tijd nodig om op zijn best te zijn. U kijkt al maanden uit naar de gebeurtenis, naar de dag waarop er veel zal veranderen in uw leven. Bij de voorbereiding wordt de focus vaak niet - of pas veel te laat - op uzelf gelegd. Lees meer »

Nieuw MANNEN lijn

Mannen zijn steeds meer bezig met de verzorging van hun huid. Binnen deze lijn wordt gebruik gemaakt van drie nieuwe ingrediĆ«nten speciaal voor de huid van de man. De mannenhuid is 20% dikker dan de vrouwenhuid, maar heeft ook meer te verduren door o.a scheren. Lees meer »

Last van donkere kringen?

Ben jij druk bezig met bijvoorbeeld school of werk? Durf jij niet meer naar buiten zonder een concealer, of zie je er vaak moe uit? Veel mensen hebben last van donkere kringen, en sommige hebben hier zelfs dagelijks mee te maken. Gelukkig is er in veel gevallen iets aan te doen! Lees meer »