Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

Het laatste nieuws

Nieuw MANNEN lijn

Geschreven op

Mannen zijn steeds meer bezig met de verzorging van hun huid. Binnen deze lijn wordt gebruik gemaakt van drie nieuwe ingrediënten speciaal voor de huid van de man. De mannenhuid is 20% dikker dan de vrouwenhuid, maar heeft ook meer te verduren door o.a scheren. Lees meer »

Last van donkere kringen?

Geschreven op

Ben jij druk bezig met bijvoorbeeld school of werk? Durf jij niet meer naar buiten zonder een concealer, of zie je er vaak moe uit? Veel mensen hebben last van donkere kringen, en sommige hebben hier zelfs dagelijks mee te maken. Gelukkig is er in veel gevallen iets aan te doen! Lees meer »

Huidadvies voor dertigers 30+

Geschreven op

De beste skincare routine. Wat je huid betreft is dertig niet het nieuwe twintig. Je dertiger jaren gaan vaak gepaard met grote veranderingen zoals een carrière switch, trouwen en kinderen, maar wist je dat je huid ook een grote verandering doormaakt? Lees meer »

De vermoeide, futloze huid

Geschreven op

Wat kunnen we er tegen doen?! We kennen het allemaal; periodes waarin we kortere nachten hebben, lange werkdagen hebben, weinig buiten zijn of weinig energie hebben. Dit is allemaal af te lezen aan onze huid; de glans is ervan af, de huid onder de ogen is vermoeid en de elasticiteit is verminderd. Lees meer »

Oogcrème TEGEN donkere kringen

Geschreven op

Een van de nieuwe paradepaardjes van de Fair Skin-lijn is de Dark Circle Eye Cream. Het werkt tegen donkere kringen onder de ogen, de textuur wordt snel opgenomen door de huid en geeft een frisse, stralende uitstraling. Met zowel direct als op de lange termijn fantastisch zichtbare resultaten. Lees meer »