Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

De vermoeide, futloze huid

Wat kunnen we er tegen doen?!

De vermoeide, futloze huid

We kennen het allemaal; periodes waarin we kortere nachten hebben, lange werkdagen hebben, weinig buiten zijn of weinig energie hebben. Dit is allemaal af te lezen aan onze huid; de glans is ervan af, de huid onder de ogen is vermoeid en de elasticiteit is verminderd. Al met al draagt dit niet bij aan een stralende en energieke uitstraling. Wat kunnen we eraan doen zodat we wel weer gaan stralen?

Soms is het niet mogelijk om externe factoren te vermijden, gelukkig zijn er daarom wel een aantal mogelijkheden om de huid van buitenaf te voeden. Want in deze drukke periode vergeten we vaak om onze huid thuis wat aandacht te geven. Een goede verzorging schiet erbij in en daar kunnen we juist in de praktijk op in haken. 

Het begint allemaal bij een lekker bakje koffie of thee, met een goed blad en de juiste sfeer, dit is het moment voor ontspanning. 

Een lichaam en dus een huid met weinig energie mist bepaalde vitamines en mineralen. De beste methode om plaatselijk de vermoeide huid te verbeteren is doormiddel van ampullen. De ampullen bestaan uit verschillende bestanddelen en zijn afhankelijk van het gewenste resultaat. De basis bestaat meestal uit hyaluronzuur, aangevuld met onder andere antioxidanten, vitamines , mineralen, peptides en aminozuren die de huid repareren, voeden, opvullen en stimuleren. Naast de actieve ingrediënten wordt de huid ook nog eens goed doorbloed. Een flinke boost dus voor de huid. 

Verschillende peelingen geven ook een mooie verbetering aan de huid. Niet alleen wordt er door een peeling meer vocht vastgehouden in de huid, ook de opperhuid wordt vernieuwt en krijgt meer glans en dat is nou net waar het aan ontbreekt in deze periode. Waar het ook aan ontbreekt in deze periode is ontspanning. Gedurende de dag zitten we veel in ons hoofd en dit heeft uitwerking op onze huid, deze kan dus wel wat ontspanning gebruiken. Een goede massage van het gezicht, nek, schouders maar ook de hoofdhuid kan zorgen voor ontspanning en zorgt tevens voor een goed doorbloede huid. Denk ook eens aan een bindweefselmassage, dit is een stuk minder ontspannend maar desalniettemin een erg goede behandeling om de huid even flink te stimuleren en te activeren. 

We houden er allemaal van om eens flink in de watten gelegd te worden, met net dat beetje extra verzorging, aandacht, ontspanning en de juiste behandeling, verlaat iedereen bij ons de salon weer met meer energie en dat geeft ons ook weer energie. Zo zorgen we allemaal voor elkaar!

klik hier voor de nieuwe seizoensbehandeling als oppepper voor uw huid!

Naar het overzicht