Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

GETEST: Cenzaa Suprême Look

Cenzaa Suprême Look

Getest door beauty blogger Natascha

Cenzaa Suprême Look

Als er één ondergeschoven kindje in mijn eigen beautyritueel is, dan is het wel oog crème. Hoe is dat bij jou? Ik weet zeker dat ik niet de enige ben  Maar wist je dat een speciale oog crème echt geen onzin is? Waarom dat zo is vertel ik je vandaag en ik laat je gelijk de Cenzaa Suprême Look oog crème zien.

Cenzaa Suprême Look oog crème

Er zijn veel vrouwen die een speciale oog crème onzin vinden en dat snap ik best! Toch is de huid onder je ogen veel gevoeliger dan de rest van je lichaam. De fijne structuur zorgt ervoor dat onder je ogen als eerste lijntjes en rimpels ontstaan. Die huid wil je dus graag glad en gehydrateerd houden! Een oog crème is speciaal voor die gevoelige huid gemaakt. Deze variant van Cenzaa heeft een huidontspannende werking en belooft de oogcontour gladder te maken. Het is een celvernieuwende oogcrème die preventief werkt en creëert volgens het merk op natuurlijke wijze een botox effect.

De Cenzaa Suprême Look ziet er lekker strak en professioneel uit!

Cenzaa Suprême Look

De verpakking van de Suprême Look is zuurstof dicht door het unieke ‘bag-in-bottle’ systeem van Cenzaa. Dit is een techniek waardoor alle werkstoffen hun kwaliteit behouden en de producten ook écht wat voor je huid kunnen doen. In deze oog crème draait het om anti-oxidanten zoals betaglucan, sesaflash (wat je huid strakker maakt), oliën van rijstekiem, avocado en hyaluron. Tot slot bevat de Suprême Look ook rode klaver en berkextract om vochtophopingen en wallen tegen te gaan.

Eén klein pompje van het product is meer dan genoeg want je hebt maar erg weinig nodig voor de huid onder je ogen. Ik breng de crème elke ochtend en avond (nadat ik mijn huid gereinigd heb) aan. Let er trouwens op dat je de crème niet OP je oogleden aanbrengt maar volg de rand van je oogkas.
Cenzaa Suprême Look

BeautyOpinie

De vraag is natuurlijk werkt het ook? Ik heb dit product nu een maand of 2 getest en ik kan oprecht zeggen: Ja! Ik heb een tijdje last gehad van wat hardnekkige droge plekjes rondom de huid waar mijn bril zit en die zijn nu zo goed als weg. De Cenzaa Suprême Look zorgt ervoor dat mijn huid gelijk lekker zacht en gehydrateerd aanvoelt en lijkt het op de langere termijn zelfs wat strakker te maken. Nu ik het product een maandje of twee gebruikt hebt, heb ik het gevoel dat de kringen onder mijn ogen lichter en minder heftig zijn. Los van het feit dat het gewoon een heel lekkere, luxe crème is, doet het dus ook écht wat voor de huid rondom mijn ogen. Natuurlijk bestaan wonderen niet en lossen rimpels niet als sneeuw voor de zon op maar mijn huid knapt er wel van op.

Smeer jij elke dag trouw een oog crème?

Supreme look online te koop voor € 32,85

Naar het overzicht