Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

Ja ik wil!

U kijkt al maanden uit naar de gebeurtenis, naar de dag waarop er veel zal veranderen in uw leven. Bij de voorbereiding wordt de focus vaak niet - of pas veel te laat - op uzelf gelegd. De planning voor het feest en het verloop nemen een groot deel van uw tijd en aandacht in beslag.  Denken aan uzelf komt meestal pas op een moment waarbij er niet veel meer kan worden veranderd en waarop je geen wonderen mag verwachten.

Om dit te vermijden, willen we u vandaag enkele tips en ideeën geven die u zullen helpen om met de juiste verzorging en een goede tijdmanagement uzelf als stralende bruid in het middelpunt te stellen. Het is mooi om te zien hoe naast de bijzondere jurk, die zeker en vast met zeer veel tijd, zorg en moeite is uitgekozen, ook de huid, de uitstraling en de glimlach van de bruid op de dag zelf en op de vele foto’s zal inspireren en overtuigen.

Ons advies: begin 3 maanden voor de eigenlijke trouw aan uzelf te denken!

Uw verzorgingsschema:

Wij zullen u aanraden om niet pas twee weken op voorhand intensief zorg te dragen voor uw huid. Uw verzorgingsprogramma voor uw gezicht en lichaam moet minstens 10 weken op voorhand beginnen. Als we er op de trouwdag fris en gezond willen uitzien,  is een stralende en gelijkmatige huid cruciaal. Een professionele make-up van de visagiste, die graag met camouflages werkt, heeft in elk geval een goed verzorgde huid nodig. Deze moet zuiver zijn, geen onderlagen vertonen, de wenkbrauwen moeten in vorm worden gebracht, de huid mag niet schilferachtig zijn (kernwoord: regelmatig peelen) en de huid moet goed gevoed en gehydrateerd zijn. Daarom is het echt belangrijk om 10 weken op voorhand te beginnen met de opstelling van een programma dat uit een professionele behandeling in onze salon en een verdere verzorging thuis bestaat - met als doel om de huid permanent te verbeteren.

De schoonheidsspecialiste zal analyseren hoeveel stoffen uw huid nodig heeft en welke producten nuttig zijn om uw huid en uitstraling te verbeteren. Maak daarom om de vier weken een afspraak voor een gezichtsbehandeling. De laatste afspraak kunt u 5 dagen voor de trouwdag inplannen. Daarmee helpt u ook uw visagiste die dan een make-up kan aanbrengen die samen met uw bruidsjurk ervoor zal zorgen dat u straalt.

Make-up voor de bruid:

Als de visagiste niet de schoonheidsspecialiste is, maak dan op tijd een afspraak voor een test make-up. Hier kunt u alsook de visagiste bespreken met welke kleuren en intensiteiten uw make-up op de trouwdag er moet uitzien.

Verzorgde handen en voeten:

Nu hebt u al heel wat gedaan voor uw teint en uitstraling. Vergeet in 's hemelsnaam niet uw handen en voeten. Ook zij willen er verzorgd uitzien en vooral uw handen willen stralen. Eerst en vooral de ringhand in de kerk (voor foto‘s en na de trouw wilt iedereen graag de ring zien) en dan later de vele handen die u moet schudden van de mensen die u feliciteren. Verzorg uw handen en nagels dagelijks met een verzorging, b.v. onze Hand Care Cream. Doe elke week een handpeeling en breng daarna een voedend handmasker aan, b.v. Rich Energy Mask van onze Demanding Skin lijn of Soothing Face Mask van onze Sensitive Skin lijn. Verspreid het masker 's avonds royaal over uw handen, doe cosmetische handschoenen aan en het masker werkt' s nachts. Wanneer u de resten 's morgens verwijdert, ziet u al een zichtbare verbetering van het huidoppervlak.

Vermijd voor de trouw een gekleurde nagellak vanwege de gelige verkleuring van de nagels, als u natuurlijke nagels wilt hebben of ze gewoon French wilt lakken. Een tip voor mooie nagels en een verzorgde nagelhuid is de huidolie Face Oil uit de reeks Dry Skin van JANSSEN COSMETICS. Vertrouw voor uw nagel- en voetverzorging op professionals en legt op tijd uw afspraken vast. Beschouw deze afspraken bij de  schoonheidsspecialiste, visagiste, nagelstudio en voetverzorging ook als een kleine time-out voor uzelf in deze stresserende voorbereidingsperiode. Zoiets dient als balsem voor uw ziel en laat u ontspannen. En zoals u weet, hoe meer ontspannen u zich voelt, hoe meer u zult stralen op uw trouwdag.

Wij wensen u een bijzonder relaxte en succesvolle voorbereidingsperiode van uw trouwdag toe. Verheug u op de mooiste dag in uw leven en wij hopen dat u met uw Kapster, Schoonheidsspecialiste en visagiste de optimale verzorging en decoratieve cosmetica zal vinden. In het beste geval wordt u met de verzorgingsproducten, make-up en camouflage van LOOkX verzorgd en opgefleurd. Indien u hierover nog vragen zou hebben, neem dan contact op met ons. Wij kunnen u zeker helpen.

Naar het overzicht