Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

Nieuw merk Janssen Cosmetics

Wij gaan over op een nieuw merk, het unieke huidverzorgingconcept JANSSEN COSMETICS, ontwikkeld door het Duitse labratory van Dr. R. Sacher.

Deze huidverzorgende en huidverbeterende producten lopen qua ontwikkeling ruim voor op de markt. De hoge actieve bestanddelen met bewezen effect op zowel cosmetisch als farmaceutische basis.
Alle producten voorzien in alle specifieke behoefte van ieder huidtype. De dermatologische testen bewijzen dat de producten zeer zichtbare en merkbare resultaten opleveren.

JANSSEN COSMECEUTICS producten bevatten moleculen van precies de juiste grootte, zodat de huid deze herkent en moeiteloos opneemt. De producten zijn een combinatie van phytotherapie, biotechnologie, algenlogie, etherische oliën en kruiden. Ze zijn op natuurlijke basis, niet op dieren getest, bevatten geen dierlijke grondstoffen en geen minerale oliën, maar bestaan uit zuivere natuurproducten van de beste kwaliteit waarbij de natuurlijke balans en bescherming van uw huid volledig behouden blijft.

De behandelingen met JANSSEN bestaan uit o.a. fruitzuurbehandelingen, modelage maskers en vliesmaskers.

Kijk hier voor al onze nieuwe behandelingen.

Naar het overzicht