Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

Brightening&DNA Protection treatment

RESET DE HUID, VERMINDERT KLEURVERSCHIL (PIGMENTATIE) & ZORGT VOOR EEN JEUGDIGE GLOW

Nieuw seizoen, nieuwe behandeling op de menukaart. De Brightening & DNA Protection Treatment van JANSSEN COSMETICS reset de huid na zonbeschadiging, vermindert kleurverschil (pigmentatie) en zorgt voor een jeugdige glow.

Waarom deze behandeling?
Na de zomer zijn de tekenen van de zon nog duidelijk zichtbaar op uw huid. Dat mooie tintje is eigenlijk het bewijs van veel schade aan het cel DNA en de voorloper van huidveroudering. Het kan ook voor kleurverschillen zorgen op de eens zo egale huid. Tijd om te resetten & herstellen met de Brightening & DNA Protection Treatment!

Stap 1:
REINIGING MELAFADIN CLEANSING POWDER is een wit, aangenaam geurend reinigingspoeder met zuivere vitamine C voor het doeltreffend verhelderen van de huid. MELAFADIN TONER is onmisbaar voor een frisse en egale teint. De gezichts-tonic bereidt de huid voor op een doeltreffende verzorging.

Stap 2:
DIEPTEREINIGING BRIGHTENING EXFOLIATOR maakt verkleuringen door o.a. zonbeschadiging minder zichtbaar. Ronde polijstende deeltjes verwijderen de grijze laag van de huid met een egale, zachte huid als resultaat.

Stap 3:
WERKSTOFTOEVOER CAVIAR EXTRACT AMPUL bevat actieve biologische bestanddelen met een stimulerende en regenererende. Het beschermt het DNA van de huid dankzij de anti-ageing eigenschappen. Bovendien herstelt en activeert deze vloeistof de celstofwisseling.

Stap 4:
MASKER COLLAGEEN CAVIAR EXTRACT fleecemasker is ideaal voor de doffe, verslapte en lusteloze huid. Het heeft een hydraterend effect, beschermt het DNA, de collageen- en andere elastische vezels en zorgt voor een egale teint een fluweelzachte huid.

Stap 5:
MASSAGE met ISOFLAVONIA RELIEF CAPSULE, verzorgende capsule voor een egale huid.

Stap 6:
Nabehandeling DARK CIRCLE EYE CREAM, de perfecte oplossing voor vermoeide ogen en donkere kringen. De rijke, zachte formule wordt snel in de huid opgenomen.

Stap 7:
Afsluiting met EPIGENETIC SERUM en FACEGUARD ADVANCED creme.

Behandelduur 90 minuten €99,00

De Brightening & DNA Protection Treatment is in te korten naar 60 minuten door de massage te laten vervallen €66,00

Alle producten die hier boven vermeld zijn kunt u bij ons kopen voor thuis gebruik.