Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

Special Glow Treatment

Inhoud van deze heerlijk behandeling:
Al onze vermelde producten zijn bij ons te koop voor thuis gebruik.

Reiniging 
MULTI ACTION CLEANSING BALM  
LUXUEUZE REINIGINGSBALSEM De zijdeachtig zachte crèmegel-textuur verandert tijdens het inmasseren op de droge huid in een rijke olie en verandert bij het afspoelen met water in een melkachtige emulsie. 

MICELLAR SKIN TONIC  
MILDE GEZICHTSTONIC OP MICELLEN-BASIS De alcoholvrije tonic op innovatieve micellen-basis is bijzonder geschikt voor de rijpe huid. Met behulp van de micellen-technologie worden de laatste restjes make-up en reinigingsproducten bijzonder voorzichtig en grondig verwijderd. 

Dieptereiniging 
SKIN REFINING ENZYME PEEL  
ENZYME PEELING Door het verwijderen van dode huid cellen, wordt het huidoppervlak glad en biedt een ideale start voor een intensieve verzorging met werkzame bestanddelen. De Skin Refining Enzyme Peel wordt met een waaierachtig penseel op de gereinigde huid van het gezicht, hals en decolleté aangebracht. Ca. 5-10 minuten laten wij deze peeling inwerken en wordt zorgvuldig verwijderd met compressen. Als de huid het aan kan, kan er ook een zachte borstelmassage worden uitgevoerd. 

Werkstoftoevoer 
SKIN CONTOUR FLUID  
SERUM VOOR EEN GLADDERE HUID Skin Contour Fluid bevat elastine stimulerende peptiden die voor een zichtbare lifting van de gezichtscontouren zorgen. 

Masker 
Acerola Pro Age Mask, voor versteviging, rimpels en verslapping of
de Snow algea mask (new), voor droogtelijntjes, vochtarme huid en normale huid.
ACEROLA PRO AGE MASK  activeert de vermoeide, futloze huid en bevordert de stevigheid dankzij het vruchtenextract van acerolakersen. 15-20 min laten wij deze inwerken.

Massage 
LIFT CONTOUR CREAM MASK  
Verstevigend masker op crèmebasis voor regeneratie van de huid. Bevat: ISIS, elastinebevorderende peptiden en bisabolol. 

Nabehandeling 
TRI-CARE EYE CREAM gladmakende verzorging voor de ogen met 3-voudige werking. 

EPIGENETIC SERUM Serum voor het behoud van een jeugdige huid.
Epigenetic Serum bevat een anti-verouderingsstof die de epigenetische wijziging van huidcellen door externe invloeden vermindert en de weerstand tegen stress en de vitaliteit van huidcellen verbetert. Het resultaat: de huid is beter bestand tegen de tekenen des tijds en de jeugdige uitstraling blijft behouden. 

LIFTING & RECOVERY CREAM
Rijke, verstevigende crème met onmiddellijk effect voor de veeleisende huid. Bevat haverextract en vitamine-A-palmitaat. Of caviar luxury cream dit bepalen wij welke het beste geschikt is voor uw huid.

Behandelprijs: 

€ 66,00 voor 60 minuten (exclusief massage)

   

€ 99,00 voor 90 minuten (inclusief massage)