Chicco Hair & Beauty | 0481-462469 | info@chiccohairenbeauty.nl | online afspraak maken
ga direct naar: webshop | kapsalon | schoonheidssalon

Superfruit Vitamin Skin Treatment

Het is tijd om de weerstand van de huid te verhogen met een vitamine (en vitaliteit) boost om haar voor te bereiden op het voorjaar. 


Tijdens de wintermaanden krijgt de huid veel te verduren: kou, wind, sterke temperatuurwisselingen met een trekkerige, droge huid tot gevolg.
Het einde is in zicht, laat weer een stralende, frisse teint tevoorschijn komen met minder fijne rimpels, lijntjes en pigmentvlekken.
Voor een gezonde en goed functionerende huid zijn genoeg voedingstoffen erg belangrijk. Superfoods zijn natuurlijke voedingsmiddelen met buitengewone hoeveelheden voedingsstoffen, zoals mineralen, vitaminen, antioxidanten en vetzuren.

Janssen Cosmetics producten zitten boordevol met verschillende vitamines, uit o.a. superfoods, om de weerstand van de huid te verhogen.
Met de nieuwe Janssen Cosmetics Superfruit Vitamin Skin Treatment krijgt de huid een ultieme vitamine (en vitaliteit) boost om bij te komen van de winter en zich klaar te stomen voor het voorjaar! 

Hoe ziet de behandeling eruit:

REINIGING
MULTI-ACTION LUXURY CLEANSER is een innovatieve gezichtsreiniging voor de vochtarme, droge en gevoelige huid. De crème gel verandert in een luxueuze olie wanneer het op de huid wordt aangebracht en transformeert in een melkachtige emulsie wanneer het wordt afgespoeld met water.
MICELLAR SKIN TONIC, deze milde, alcoholvrije gezichtstonic op micellen-basis is bijzonder geschikt voor alle huidtype. De micellentechnologie zal de laatste vuildeeltjes omhullen en deze zachtjes losmaken van de huid.

DIEPTEREINIGING
INTENSIVE FACE SCRUB bevat perzikpitjes om de huid te egaliseren en verzachten voor een glad en fris resultaat. De doorbloeding van de huid wordt verbeterd, de natuurlijke stofwisseling gestimuleerd en de werkzame stoffen van opvolgende producten kunnen optimaal de huid doordringen.

WERKSTOFFEN
STEM CELL FLUID met geconcentreerde appel plantstamcellen zorgt voor een herstellend en regenererend effect dat iedere vermoeide huid weer laat stralen. De Stem Cell Fluid bevordert de huidgeneratie door de cellen van de huid te beschermen en te versterken, waardoor de levensduur van die cellen wordt verlengd.
Daarnaast versterkt hyaluronzuur de vochtretentiebarrière van de huid die behoefte heeft aan vernieuwing. 
EYE FLASH FLUID de Eye Flash Fluid geeft de gevoelige huid rond de ogen al binnen een paar minuten een frisse uitstraling. Op de lange termijn worden de huideigen vochtvoorraden weer aangevuld waardoor rimpeltjes merkbaar minder worden.

MASKER
GOJI ANTI-OXIDANT, een echt superfood masker! Door de toevoeging van duindoornextract en gojibessen zit dit masker bomvol vitamine C. Het masker droogt snel op in een rubberachtige substantie.
De ogen en lippen worden ook bedekt als u dit fijn vind. 

MASSAGE
Wij masseren u met het POMEGRANATE CREAM MASK (Limited edition), dit masker op crèmebasis is verrijkt met granaatappelbloesem voor een vitamine boost voor de huid. De optimale verzorging voor de vermoeide huid.

AFSLUITING
EYE FLASH FLUID, en wij sluiten de behandeling af met de Vitaforce C complex en Vitaforce C cream.


€66,- excl. Massage
€99,-incl.Massage